Cluj: Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS derulează un nou proiect. Beneficiarii direcți – 2200 de persoane din 12 comunități rurale, aflate în județul Cluj

(Last Updated On: June 30, 2020)

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS derulează un nou proiect – În stare de solidaritate – cu scopul de a promova solidaritatea umană prin sprijinirea accesului egal și echitabil la resursele de existență.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt 2200 de persoane din 12 comunități rurale, aflate în județul Cluj.

Cluj: Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS derulează un nou proiect. Beneficiarii direcți - 2200 de persoane din 12 comunități rurale, aflate în județul Cluj 1

În colaborare cu autoritățile locale, APIS susține material 2 categorii de beneficiari și facilitează accesul la învățământ digital pentru 150 de copii. Prin proiectul În stare de solidaritate, APIS vor veni în ajutorul elevilor din clasele a IV-a și a VIII-a, oferindu-le mijloace tehnice pentru învățământul online și asistență din punct de vedere educațional.

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.