Se deschide Street FOOD Park, cea mai mare terasă din Cluj. Un spațiu verde întins si racoritor, 12 chefi pricepuți și food truck-urile lor dichisite, decoruri boeme, hamace și bean bags, toate acompaniate de muzica live

(Last Updated On: June 27, 2020)

Începând cu data de 3 iulie, în incinta Club Transilvania, vis-a-vis de hypermarket-ul Cora, se deschide Street Food Park, cea mai mare terasă din Cluj Napoca.

„Cluj, hai să salvăm vara! După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber.

Se deschide Street FOOD Park, cea mai mare terasă din Cluj. Un spațiu verde întins si racoritor, 12 chefi pricepuți și food truck-urile lor dichisite, decoruri boeme, hamace și bean bags, toate acompaniate de muzica live 1

Acum că s-a arătat și soarele și a promis să stea până la toamnă, ne vedem la o terasă? De exemplu la cea mai mare din oraș, frumoasă și aerisită, înconjurată de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags și mese acoperite, photo corners, dj spot și muzică live, soare și răcoare, drink-uri și mâncare?

Pentru toate variantele de mai sus, te invităm la Club Transilvania, aproape de Someș, vis-a-vis de hypermarketul Cora, începând cu 3 iulie.

Te asigurăm că ne aliniem celor mai înalte standarde de igienă și respectăm măsurile de prevenție specifice stării de alertă. La fața locului și prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele în vigoare și recomandările de bune practici pe care trebuie să le urmăm cu toții, ca să ne simțim safe și să zâmbim.

Hai să salvăm vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, în incinta clubului Transilvania. Intrarea e liberă și te așteptăm de marți până dumnică, între orele 12-22”, au transmis organizatorii.

Muzică
Vineri – 3 iulie
16:00 Aldaris
19:00 S-T-PHAN

Sambata – 4 iulie
13:00 – Phillip
16:00 – Dex
19:00 – Blanilla

Duminica-5 iulie
16:00 – Socol
19:00 – DigitaLove