Emil Boc, despre vânzarea clubului Universitatea Cluj: ”Să nu vină din ăia… cioflingari.” În ce situație își va da acordul primarul Clujului

Updated on iunie 25, 2020 Pimarul Emil Boc a vorbit despre posibilitatea ca Universitatea Cluj să fie vândută. Edilul a spus că este dispus să cedeze echipa doar unor investitori extrem de serioși.

”Dacă ar fi un investitor serios, dar eu nu am văzut, deocamdată, în fotbal… Să nu vină din ăia… cioflingari, care doar să caute lucruri mărute. Brandul “U” Cluj nu își permite să fie atins sau murdărit cu nimic. Trebuie să fie transparent, curat, pentru că e atât de puternic brandul acesta, ”U”, în Transilvania, în România și în Cluj, încât aici nu ne putem juca cu încercare și eroare.

Emil Boc, despre vânzarea clubului Universitatea Cluj: ”Să nu vină din ăia… cioflingari.” În ce situație își va da acordul primarul Clujului 1

Acum își asumă primăria, cu universitățile, cu finanțare cât poate din bani publici, să își urmeze un parcurs curat, un parcurs cinstit, să ajungem, încet, spre vârful piramidei. Evident că suntem deschiși la o analiză cu investitori serioși, transparent, public. Pentru că acest proiect este al comunității noastre și nu ne permitem să-l compromitem. Dar nu suntem împotriva unui partener.

Dar, în acest moment, sunt firme private care vin, ajută clubul Universitatea prin sponsorizări și prin. participări. Dar, dacă va veni un investitor, oricare ar fi el, noi stăm la masa de discuții. Nu voi refuza niciodată, dar îmi voi da acordul doar dacă este extrem de serios”, a declarat Emil Boc, citat de liga2.prosport.ro.

error: Content is protected !!