Succes! Povestea lui “Otica” de la CFR Cluj, portarul de doar 17 ani titularizat de Dan Petrescu. ” E foarte bun la fizica, matematica si informatica”

Updated on iunie 21, 2020 La numai 17 ani, portarul Otto Hindrich a debutat pentru CFR în Liga I. Tânărul portar a fost titularizat de Dan Petrescu la meciul cu Botoșani și a reușit performanța de a nu primi gol.

Drumul pana aici nu a fost deloc usor pentru Hindrich, a inceputul fotbalul la CFR inca de la o varsta frageda.

Succes! Povestea lui "Otica" de la CFR Cluj, portarul de doar 17 ani titularizat de Dan Petrescu. " E foarte bun la fizica, matematica si informatica" 1

“Totul a inceput la gradinita, cand am vazut acolo niste pliante de la CFR ca vor sa-si faca echipa. Am zis sa-l dam sa faca miscare, nu ne gandeam ca va ajunge atat de departe.
Noi nu avem pe nimeni in familie care a facut fotbal.

E un copil modest, matur si perseverent. Cred ca aceste calitati il ajuta foarte mult in cariera de fotbalist”, povesteste mama fotbalistului, Noemi Hindrich pentru Ziare.com

De mic copil, portarul clujenilor isi ocupa timpul cu fotbalul si scoala. Nu a abandonat-o, ba din contra, a obtinut si rezultate foarte bune la invatatura.

“Este un copil foarte inteligent, prinde repede totul. E foarte bun la matematica, fizica si informatica. Pana acum cativa ani a fost la multe concursuri de matematica, unde a avut rezultate bune.

Este la Liceul Janos Zsigmond, un liceu de elita, la profil real si clasa a 11-a a teminat-o cu 9,07.
Chiar si profesoara de informatica il tot roaga sa dea la o facultate de profil, pentru ca este un tip foarte priceput pe zona reala. Stie foarte bine fizica, matematica si informatica. Acum vrea sa dea testul Cambridge la engleza, dar s-a amanat din cauza pandemiei de Covid19.

Golofca i-a zis Otica, ca era mai mic si de atunci asa i-a ramas porecla”, a spus mama fotbalistului pentru Ziare.com

error: Content is protected !!