Mihai Mironică acuză CFR Cluj de blat la Botoșani. „A fost un blat din era clasică a Diviziei A”

Updated on iunie 21, 2020 CFR Cluj a câștigat ieri la Botoșani și se află tot mai aproape de câștigarea unui nou titlu de campioană.

În ciuda victoriei clare a campioanei, jurnalistul Mihai Mironică este de părere că jocul a fost unul aranjat.

Mihai Mironică acuză CFR Cluj de blat la Botoșani. „A fost un blat din era clasică a Diviziei A” 1

„Victoria campioanei la Botosani a aratat ca un blat din era clasica a acestor aranjamente in Divizia A. Dar, sigur, nu ne putem gandi la asa ceva, doar a spus domnul Iftime ca vrea ca FCSB sa cucereasca titlul.

Insa daca FCSB ar castiga asa la Giurgiu, sa zicem, sau chiar la Botosani, nu ne-am opri doua saptamani din discutiile despre blat, comisiile federale s-ar pune pe amendat echipe pentru nu stiu ce imprumut si tot asa”, a scris Mihai Mironică pe sport.ro.

„Reteta spectacolelor de pe vremuri era ca meciul sa fie rezolvat rapid, din start, ca sa nu existe emotii pe parcurs. Botosani a facut rapid cadou doua goluri de un penibil sublim si apoi a avut grija sa nu care cumva sa strice media copilului debutant din poarta clujenilor, Otto Hindrich. De fapt, mi s-a parut ca am avut parte de un Otto Chindris, de un debutant si nu de un ditamai cautatul de Valencia sau mai stiu ce astfel de “avioane”.

Mult laudatul si curtatul si inaccesibilul fundas al Botosaniului, clujean de felul lui, sa nu uitam, a facut un fault de penalty de tot rasul la Omrani, cand varful CFR-ului nu prezenta niciun pericol. Iar apoi si-a intrat in rol portarul Hankic cu felul in care si-a bagat in sedinta coechipierii la faza in care s-a scos lovitura libera la marcarea celui de-al doilea gol si cu modul grotesc in care si-a “deranjat” zidul in fata lui Deac.

Botosani a reusit performanta de a-si pune zidul langa zidurile cetatii Sucevei, nu in propriul judet. Ca tabloul ridicolului sa fie complet, Marius Croitoru este trecut pe foaie ca antrenor de portari ca nu are patalama de antrenor principal”, a mai scris jurnalistul.

error: Content is protected !!