Cluj. Persoane reţinuţe de Poliție după ce au încercat să cumpere fructe şi legume cu dolari falsificaţi

(Last Updated On: June 20, 2020)

Mai multe persoane din județul Cluj sunt cercetate într-un dosar penal privind infracţiunile de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, fapte comise în cursul zilei de ieri.

La data de 18 iunie poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj au fost sesizaţi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei despre faptul că persoane necunoscute au pus în circulaţie două bancnote din cupiură de 100 USD, susceptibile a fi contrafăcute, în timp ce achiziţionau legume şi fructe din piaţa agroalimentară.

Cluj. Persoane reţinuţe de Poliție după ce au încercat să cumpere fructe şi legume cu dolari falsificaţi 1

Activităţile desfăşurate de poliţişti au dus, în scurt timp, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor. Este vorba despre două femei de 42, respectiv 51 de ani, şi doi tineri de 17, respectiv 24 de ani, toţi din judeţul Cluj. Cei în cauză au fost opriţi în trafic, pe raza localităţii Crasna, informează realitateadecluj.net.

Asupra lor au fost găsite diferite sume de bani (patru bancnote în cupiură de 100 USD, 100 de euro, 10 rupii, 10000 rupiah, precum şi 1.635 de lei), care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.