Grădinițele și creșele din Florești se redeschid luni. Totul este pregătit pentru primirea micuților

Updated on iunie 17, 2020 Grădinițele și creșele din Florești se deschid de luni, anunță primarul Horia Sulea.

„Așa cum anunțam anterior, Primăria Florești face eforturi pentru redeschiderea pe perioada verii a grădinițelor și a creșei, iar incepand de luni administratia publica locala floresteana este pregatita pentru redeschiderea gradinitelor si a cresei.

Grădinițele și creșele din Florești se redeschid luni. Totul este pregătit pentru primirea micuților 1

Totul conform prevederilor legale in vigoare, in conditii de maxima siguranta sanitara si distantare sociala, respectand si implementand obligatiile stabilite de autoritatile centrale.

Ne referim aici la copilasii care au fost inscrisi la grădiniță / creșă la inceputul anului scolar 2019/2020. Cererile pentru participarea copiilor la programul de activitati recreative desfasurat in unitatile de invatamant prescolar / educatie timpurie de stat, pe perioada verii, se transmit in format electronic la unitatea de invatamant pe care copilul a frecventat-o / la care a fost inmatriculat.

Primaria Floresti a depus si va depune toate eforturile necesare pentru ca unitatile de invatamant prescolar / educatie timpurie de stat sa fie la dispozitia florestenilor pe perioada vacantei de vara”, a anunțat primarul. 

error: Content is protected !!