Un jucător de la CFR Cluj este singurul român în cursa pentru trofeul Golden Boy! Cine este gata să-l detroneze pe Joao Felix

Updated on iunie 16, 2020 Singurul fotbalist român care a prins lista celor 100 de jucători nominalizaţi la trofeul Golden Boy 2020 acordat de cotidianul italian Tuttosport celui mai bun tânăr fotbalist al anului este un jucător legitimat la CFR Cluj.

Ionuț-Casian Rus, un portar de 20 de ani, legitimat la echipa campioană, dar care în acest sezon este împrumutat la Turris Turnu Măgurele, unde a jucat în 11 partide, este singurul jucător român de pe această listă.

Un jucător de la CFR Cluj este singurul român în cursa pentru trofeul Golden Boy! Cine este gata să-l detroneze pe Joao Felix 1

Tuttosport a publicat lista celor 100 de nominalizaţi şi portarul român se află într-o companie selectă: Erling Haaland şi Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, Rodrygo şi Kubo de la Real Madrid, Ansu Fati de la Barcelona, Phil Foden de la Manchester City, Alphonso Davies de la Bayern, Cherki de la Lyon sau Martinelli de la Arsenal, sunt numele care au intrat în cursa pentru succesorul lui Joao Felix, portughezul de la Atletico care a cucerit trofeul anul trecut. Atunci Jadon Sancho a fost al doilea, scrie digisport.ro.

Denis Drăguş a fost fotbalistul român nominalizat anul trecut la acest premiu.

error: Content is protected !!