Dan, Câmpina: „La Cluj. Printre altele am intrat și în 4 supermarket-uri. Toți cu mască. Absolut toți. Și termoscanare la intrare. Chiar și în benzinărie. Nu am văzut pe nimeni să comenteze, toți buni cetățeni, respectuoși și responsabili. Normal, aici vorbim de civilizație, de cultură și inteligență umană. Mergi în provincie, în …”

Updated on iunie 16, 2020 Un profesor din Câmpina a rămas surprins că la Cluj toată lumea din magazine poartă mască ia la termoscanare nu se face scandal.

Pe Facebook, Dan Burz a scris: „Sâmbătă la Cluj. Printre altele am intrat și în 4 supermarket-uri.
Toți cu mască. Absolut toți. Și termoscanare la intrare. Chiar și în benzinărie. Nu am văzut pe nimeni să comenteze, toți buni cetățeni, respectuoși și responsabili.
Dan, Câmpina: „La Cluj. Printre altele am intrat și în 4 supermarket-uri. Toți cu mască. Absolut toți. Și termoscanare la intrare. Chiar și în benzinărie. Nu am văzut pe nimeni să comenteze, toți buni cetățeni, respectuoși și responsabili. Normal, aici vorbim de civilizație, de cultură și inteligență umană. Mergi în provincie, în ...” 1
(foto arhiva)

Normal, aici vorbim de civilizație, de cultură și inteligență umană. De zeci de mii de studenți, de medici și IT’iști, de ingineri și oameni cu carte.
Clujul – oraș cultural emblemă a Romaniei.

Mergi în provincie, în orașele mai mici: masca doar în proporție de cel mult 50%. În instituțiile publice între 0 -10%; ăștia sunt “mai inteligenți” – sunt cu mai multe perechi de c###e.

Carevasăzică, CULTURA si GRADUL DE INTELIGENȚĂ face diferența.

“Super’deștepții” din provincie au propriile lor legi, propriile lor reguli – adică niciuna -; că acelea pe care le stabilește statul cu specialiștii lui, le repugnă.
Auzi, zice’se că ăstia au laboratoare de cercetare științifică exact în Wc’urile din propria locuință. Ăștia cunosc mai bine realitatea decât oamenii de știință. O află exact în toaleta proprie, în timp ce “hodinesc” pe …

(…)
Cartea, cultura și inteligenția umană – sursă de mai bine în societate, sursă de dreaptă și justă socoteală în toate.
Cam așa stă treaba, pi aci, prin Ardeal”.

Potrivit Hotnews, purtarea măștii de protecție este obligatorie din 15 mai în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă.

error: Content is protected !!