CFR Cluj. Dan Petrescu: Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-2 sau 5-3. Dacă jucăm așa, nu terminăm pe podium. Nu am văzut echipa asta așa slabă niciodată de când sunt eu aici.

Updated on iunie 15, 2020 Dan Petrescu a avut un discurs extrem de dur după meciul de aseară cu FCSB. Deși campioana a câștigat cu 1-0, antrenorul clujenilor a fost foarte dezamăgit de jocul prestat de propria echipă.

„Singurul lucru pozitiv este rezultatul. Sunt foarte nemulțumit de jucători și de mine. Cred că ceva a fost greșit în acest meci. Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-2 sau 5-3. De când sunt eu aici, cu FCSB, echipa nu avea ocazii, dar nici ei nu aveau.

CFR Cluj. Dan Petrescu: Dacă nu era Arlauskis pierdeam cu 5-2 sau 5-3. Dacă jucăm așa, nu terminăm pe podium. Nu am văzut echipa asta așa slabă niciodată de când sunt eu aici. 1

Echipa a fost sub nivel. FCSB a fost mai proaspată. Dacă jucăm așa, nu terminăm pe podium. Nu am văzut echipa asta așa slabă niciodată de când sunt eu aici.

FCSB are jucători extraordinari. Nu am reușit să îi fac să înțeleagă cât de greu e meciul. Programul nu e încărcat, depinde de mine și de jucători. Eu sunt foarte îngrijorat.

În afară de rezultat, nu mi-a plăcut nimic. Aurelio bine, Chipciu excelent, Alexandru Păun bine, dar ei sunt singurii pe care i-am remarcat.

Am fost moi. Pe final eram convins că luăm gol. FCSB a fost mai bună, trebuie sa fiu corect. FCSB merita măcar egalul.

Arlauskis va juca la mine, e foarte bun, dacă reușim să prelungim măcar o lună ar fi bine, dacă prelungim trei-patru ani, ar fi și mai bine”, a declarat Petrescu, citat de prosport.ro.

CFR Cluj a câștigat meciul cu 1-0, după autogolul lui Ovidiu Popescu. În urma acestui succes, clujenii s-au distanțat la 7 puncte de locurile 2 și 3.

error: Content is protected !!