”U” Cluj, sprijin financiar din partea Primăriei. Emil Boc: ”Noi suntem fondatori, adică direct responsabili de existența sa”

Updated on iunie 13, 2020 Universitatea Cluj va primi sprijin financiar din partea primăriei. De altfel, primarul Emil Boc a promis sprijin pentru toate cluburile şi asociaţiile sportive din oraş.

”U” Cluj trebuia să primească 3 milioane de lei în luna aprilie după o hotărâre a Consiliului Local, însă plata a fost blocată, fiindcă resursele financiare au fost direcționate către gestionarea cât mai bine a pandemiei de COVID-19, scrie liga2.prosport.ro.

”U” Cluj, sprijin financiar din partea Primăriei. Emil Boc: ”Noi suntem fondatori, adică direct responsabili de existența sa” 1

”Oamenii aceştia sunt afectaţi şi ei, ca toţi ceilalţi, de pandemie. Sportul trăieşte în bună parte din sponsorizări, care provin din mediul de afaceri, care acum are probleme mari. De unde taie prima dată când are probleme? Din publicitate și sponsorizări. Noi, domeniul public, nu trebuie să renunţăm la susţinerea financiară.

Până la finalul lunii iunie vom veni cu un sprijin financiar pentru toate cluburile şi asociaţiile, mai mici şi mai mari, începând cu Universitatea Cluj, unde noi suntem fondatori, adică direct responsabili de existența Universității Cluj. Asta e foarte clar, pentru Universitatea Cluj, ca, de altfel, pentru toate celelalte asociații, cluburi sportive din oraș.

O susținere financiară pe care o voi stabili la începutul săptămânii următoare, după ce voi vedea cifrele, ca să pot încadra niște chestiuni bugetare nu foarte simple. Dar vor avea susținere financiară. Nu va putea fi același buget, pentru că nu are cum, dar cât mai aproape de acea valoare, da”, a declarat Emil Boc.

error: Content is protected !!