Accident Cluj. Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în localitatea Urișor.

Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident care a avut loc în această dimineață în localitatea Urișor.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Conducătorul auto ar fi pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabila și a intrat într-un cap de pod, din primele informații două persoane încarcerate. Se circulă pe un singur sens alternativ, transmit cei de la IPJ Cluj.

Accident Cluj. Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident în localitatea Urișor. 1

„Pompierii dejeni au intervenit în această dimineață pentru a descarcera două persoane rămase blocate într-un autoturism și pentru a le acorda asistență medicală de urgență.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 8.00, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, pe raza localității Urișor.

A fost necesară utilizarea echipamentelor pentru descarcerare pentru a scoate două persoane din autoturismul avariat, care au fost predate echipajelor medicale. Acestea erau în stare de conștiență și vor fi transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis cei de la ISU Cluj.