Doru: „Doua poze, doua stadioane, Cluj Arena si Stadion Farul. Diferența dintre Boc si Mazăre sau diferența dintre pesdei si restul lumii. Suntem mai prosti decât clujenii sa mai votam pesdei?”

Updated on iunie 9, 2020 Se apropie alegerile locale, se caută modele. Unii vor ca la Cluj, alții încă mai vor ca primarii PSD. Nu s-au învățat minte.

Pe Facebook, Doru Nadoleanu  a scris: „Doua poze, doua stadioane, Cluj Arena si Stadion Farul. Diferența dintre Boc si Mazăre sau diferența dintre pesdei si restul lumii. Suntem mai prosti decât clujenii sa mai votam pesdei si toată gașca (..)?
Doru: „Doua poze, doua stadioane, Cluj Arena si Stadion Farul. Diferența dintre Boc si Mazăre sau diferența dintre pesdei si restul lumii. Suntem mai prosti decât clujenii sa mai votam pesdei?” 1

Doru: „Doua poze, doua stadioane, Cluj Arena si Stadion Farul. Diferența dintre Boc si Mazăre sau diferența dintre pesdei si restul lumii. Suntem mai prosti decât clujenii sa mai votam pesdei?” 2

Cluj Arena este un stadion din Cluj-Napoca, construit în 2011 pe locul fostului stadion Ion Moina. Proprietarul stadionului este Consiliul Județean Cluj, însă principalul beneficiar este clubul FC Universitatea Cluj 1919. Cea mai importantă întrebuințare a arenei sunt partidele de fotbal, dar stadionul poate susținute și competiții olimpice datorită pistei de atletism de care dispune, sau concerte, precum UNTOLD Festival și multe altele.

error: Content is protected !!