Elena: „Bravo Nicușor Dan ! Să faci ce a facut și Emil Boc în Cluj ! Avem încredere în tine !”

Updated on iunie 7, 2020 Bucureștiul se pregătește de alegeri fierbinți. Gabriela Firea mai vrea un mandat dar este în inferioritate în fața lui Nicușor Dan, căruia i se transmite să fie ca Emil Boc.

Elena Varareanu: „Bravo Nicușor Dan ! Să faci ce a facut și Emil Boc în Cluj ! Avem încredere în tine !”

Elena: „Bravo Nicușor Dan ! Să faci ce a facut și Emil Boc în Cluj ! Avem încredere în tine !” 1

Alehandru Russ: „Emil Boc Primarul de Cluj! O ridicat economia orașului fost Primul Ministru pe timpul lui Băsescu un Primar modest! dar cu experiență bogată stimat de Clujeni pentru amenajarea orașului. Aș dori că și În Moldova să aibă orașele așa Gospodar”.

Gabriela Firea este disperată din cauza Alianței PNL-USR-PLus care-l susține pe Nicușor Dan. Dovadă și comportamentul mârlănesc al viceprimarului Aurelian Bădulescu la conferința de presă ținută vineri de Nicușor Dan.

Şeful PNL, Ludovic Orban, care-l susţine pe Nicușor Dan, a catalogat incidentul ca “mitocănie şi bădărănie”, anunță Stirile Protv.

Şi liderul USR Dan Barna a scris pe Facebook că este “un eveniment fără precedent, prin violenţă şi stupiditatea lui” care nu-l va opri însă pe Nicușor Dan din cursă. Cei de la PSD susţin că intervenţia vicepremarului este una personală şi nu reprezintă poziţia partidului.

error: Content is protected !!