Cluj. Ovidiu: „Prima ieșire la terasa după pandemie…goale terasele. Daca nu sunt studenții in oraș, sunt goalele terasele. Nu sunt in Cluj cei 100.000 de studenți, nu primesc chirie nici proprietarii de apartamente si garsoniere, nu le repara mașinile cei de la service-urile auto, nu le umplu rezervoarele mașinilor cei de la benzinării, nu le vând haine cei de la magazine, multe de nu. Sa fiu acum …”

Updated on iunie 5, 2020 Tristețe mare pe la terasele redeschis în Cluj. Proprietarii duc dorul studenților.

Pe Facebook, Ovidiu B. a scris: „Prima ieșire la terasa după pandemie. Concluzii preliminare: parca altfel e o intalnire cu prietenii in realitate, mai placuta decat pe skype. E IT-ul si si digitizarea viitorul lumii, dar mai poate astepta, mai merge o bere pana atunci, macar in generatiile astea mai vechi.

Cluj. Ovidiu: „Prima ieșire la terasa după pandemie...goale terasele. Daca nu sunt studenții in oraș, sunt goalele terasele. Nu sunt in Cluj cei 100.000 de studenți, nu primesc chirie nici proprietarii de apartamente si garsoniere, nu le repara mașinile cei de la service-urile auto, nu le umplu rezervoarele mașinilor cei de la benzinării, nu le vând haine cei de la magazine, multe de nu. Sa fiu acum ...” 1

Altfel, la cat si-au dat diversi poalele peste cap, goale terasele. Cu ocazia asta se vede cat inseamna facultatile in economia Clujului. Daca nu sunt studentii in oras, sunt goalele terasele, dupa toata setea acumulata in izolare si dupa toata propaganda isterica ruso-ceausisto-legionaroida(nu am vazut atatea fecale revarsate pe facebook nici de alegeri, nici de referendum, nici cand Dragnea a ajuns mecanic auto la Rahova, ca acum cu pandemia).

Nu sunt in Cluj cei 100.000 de studenti, nu primesc chirie nici proprietarii de apartamente si garsoniere, nu le repara masinile cei de la service-urile auto, nu le umplu rezervoarele masinilor cei de la benzinarii, nu le vand haine cei de la magazine, multe de nu.

Sa fiu acum rector sau decan al uneia din facultatile orasului, as bate cat de tare as putea cu pumnii in masa in orice negociere cu autoritatile, acum se vede ce pondere au studentii acestor facultati in economia orasului.

Probabil si restul populatiei e inca speriata, isi va da drumul incet.

Si da, cel putin in orase cat de cat industrializate si conectate la tehnologie din GMD, grosul veniturilor restaurantelor, teraselor si hotelurilor il dau corporatiile multinationale prin angajatii lor de aici si de afara care vin aici in business trip. Nu au fost zboruri si vizitatori straini, traiesc din asistenta sociala mascata in cazarea “carantinatilor” si in tichete de vacanta de stat la vara. Restul e tacere si mujdei, ca in imaginile de la terasa”.

error: Content is protected !!