Foto Cluj. Lebedele au revenit pe Lacul Chios! 3 perechi – 2 perechi albe și o pereche neagră

Updated on iunie 4, 2020 Lebedele au revenit pe Lacul Chios din Parcul Central. 6 lebede au ajuns anul acesta pe lac, 3 perechi, din care 2 perechi albe și una neagră.

Primarul Emil Boc a anunțat: „Avem „oaspeți de seamă în Parcul Central din Cluj-Napoca: Lebedele au revenit pe Lacul Chios!

Lebedele au revenit pe Lacul Chios

În această săptămână, pe Lacul Chios au fost aduse 3 perechi – 2 perechi albe și o pereche neagră.

Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta au ajuns 6 lebede care vor încânta clujenii în momentele de relaxare din Parcul Central.

Foto Cluj. Lebedele au revenit pe Lacul Chios! 3 perechi - 2 perechi albe și o pereche neagră 1 Foto Cluj. Lebedele au revenit pe Lacul Chios! 3 perechi - 2 perechi albe și o pereche neagră 2

În ultimii ani, lebedele au devenit una dintre atracțiile principale din Parcul Central. Pe perioada sezonului cald clujenii și turiștii se pot bucura de grațioasele păsări și de rațele care însuflețesc și dau un farmec aparte Lacului Chios.

Foto Cluj. Lebedele au revenit pe Lacul Chios! 3 perechi - 2 perechi albe și o pereche neagră 3 Foto Cluj. Lebedele au revenit pe Lacul Chios! 3 perechi - 2 perechi albe și o pereche neagră 4

Lebedele au fost donate Municipiului Cluj-Napoca, în baza unei colaborări între Primăria Cluj-Napoca prin Direcția Ecologie Urbană și Grădina Zoologică Târgu-Mureș.”

error: Content is protected !!