Vremea Cluj. Avertizare meteo de vreme instabilă! Ploi, grindină și vijelii

Updated on iunie 2, 2020 ANM a emis o avertizare meteorologică în care sunt anunțate manifestări de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate pentru aproximativ întreg teritoriul.

Avertizarea este valabilă în intervalul 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 08:00.

Vremea Cluj. Avertizare meteo de vreme instabilă! Ploi, grindină și vijelii 1

În sudul, sud-estul și centrul țării, precum și în zona de munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină și vijelii, informează playtech.ro.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp și izolat 30-40 l/mp, îndeosebi în estul Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și în Dobrogea.

Vremea va fi rece, în mai toate regiunile țării cu temperaturi scăzute pentru această perioadă, astfel că în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și Dobrogea vremea va fi rece, cu medii diurne de 18…20 de grade, dar va deveni treptat deosebit de caldă spre finalul săptămânii, când maximele vor fi în medie de 28…29 de grade.

error: Content is protected !!