Foto Cluj. S-a deschis “benzinăria cu bere”. Statia RomBeer Cluj: „Noi am făcut o paralelă între PECO, când mergeți sa va alimentati cu 50, 100 de lei sau va faceti plinul, exact la fel este si la noi, dar pe post de combustibil noi oferim bere”

Updated on mai 31, 2020 O stație peco de „bere” s-a deschis în comuna Florești. Este prima staţie de bere din zonă şi conceptul inedit a prins atât de bine, încât proprietarii vor deschide în curând încă o locaţie.

Iubitorii îşi aleg berea şi cantitatea dorită. Se numeşte “benzinăria cu bere”, un concept care începe să prindă şi la români în ultimii ani, scrie stirileprotv.ro.

Statia RomBeer Cluj

Berea este artizanală, numai de la microberării din România. Se depozitează în butoaie speciale, la temperaturi scăzute, ca să fie mereu proaspătă.

Gheorghe Rusu, proprietar: “S-a făcut o paralelă între un peco, unde mergi, te alimentezi, la fel şi la noi, doar că la noi pe post de combustibil e berea. Nu se consumă nimic în locaţie, asta e ideea: vii, te alimentezi cu produsul dorit, cantitatea dorită, noi o ambalam şi o dăm.”

Statia RomBeer Cluj, de ce stație?

Noi am făcut o paralelă între PECO, când mergeți sa va alimentati cu 50, 100 de lei sau va faceti plinul, exact la fel este si la noi, dar pe post de combustibil noi oferim bere.

Foto Cluj. S-a deschis “benzinăria cu bere”. Statia RomBeer Cluj: „Noi am făcut o paralelă între PECO, când mergeți sa va alimentati cu 50, 100 de lei sau va faceti plinul, exact la fel este si la noi, dar pe post de combustibil noi oferim bere” 1

BERE ARTIZANALĂ noua ne place sa ii spunem VIE, nefiltrata, nepasteurizată , este bere ce nu are conservanti. Neavând conservanti, statia este dotată cu camera frigorifica cu temperatura controlată de 5.5°, plină cu butoaie de bere, aduse cu grija in mediu controlat din toată Romania, Iași, Roman, Buzău, Miercurea Ciuc, Cheia, Bucuresti si normal din Cluj. Fiecare butoi este conectat la un robinet, ce ne permite să imbuteliem într-un mediu controlat sub presiune, stilul si cantitatea dorită.

Vezi video aici:

Sunt beri exclusiv românești, produse de microberariile din toată Romania.

Proaspătă, RECE, numai bună de savurat, acolo unde te simți cel mai bine, acasa, la munte, la grătar, la iarba verde”, anunță reprezentanții magazinului inedit.

error: Content is protected !!