„IDIOȚI!” Deputatul Emanuel Ungureanu, despre angajații de la Aeroportul Otopeni. „Vă explic, când ajungi în aeroport, te obligă să porți mască, corect, apoi …”

Updated on mai 29, 2020 Deputatul Emanuel Ungureanu are câteva cuvinte de duh la adresa celor care se ocupă de distanțarea socială la Aeroportul Otopeni.

Emanuel Ungureanu – Deputat USR: „IDIOȚI!
La bază, cuvântul idiot ar trebui să provină de la oamenii fără idei…

„IDIOȚI!” Deputatul Emanuel Ungureanu, despre angajații de la Aeroportul Otopeni. „Vă explic, când ajungi în aeroport, te obligă să porți mască, corect, apoi ...” 1

Cei care organizează distanțarea pe aeroportul Otopeni din București sunt pur și simplu complet lipsiți de logică, deși, nu știu de ce mă feresc de cuvântul proști…

Vă explic, când ajungi în aeroport, te obligă să porți mască, corect, apoi, te urcă în autobuz, înghesuială, bineînțeles, dar prostia maximă are loc când autobuzul se apropie de avion.

Autobuzul tixit se oprește și o doamnă te întâmpină cu un mârâit, NU COBORÂȚI, mai avea nevoie de puțin timp să pregătească avionul.

Protestez timid:
“De ce am stat distanțați în aeroport și ne țineți închiși ca pe vite în autobuz, nu putem să coborâm și să așteptăm AFARĂ, lângă avion, distanțați fizic?”
Răspuns: “NU, așa sunt dispozițiile de la aeroport, REGULI.”

Îmi înghit cuvintele.
Brusc, mi-am amintit înghesuiala de la înmormântarea securistului Pimen și muncitorii înghesuiți în aeroportul din Cluj pentru sparanghelul nemților

Am tras o cruce cu limba și mi-am amintit că statul român are reguli speciale doar pentru căței, nu pentru dulăi…
După crucea cu limba, recunosc, am spus din nou în gând, proștilor…”

error: Content is protected !!