Elev din Cluj: „Vreau să dau Bacul! Brusc, toți sunteți panicați de acest virus și nu vreți sa dați bac-ul, dar imediat ce s-au retras din restricții erați la sămânță și bere in parc. Atunci nu va lua virusu, nu? Nu vreți, dacă tot se vrea anularea, sa primim și licența acum, fără facultate?”

Updated on mai 28, 2020 Un elev din Cluj refuză calea simplă și cere să dea examenul de Bacalaureat. Mulți elevi așteaptă cu nerăbdare deschiderea mall-urilor dar când vine vorba de exmenul de Bacalaureat brusc sunt îngrijorați că se infectează cu coronavirus.

Rares Galatan Ovidiu: „Am impresia ca o sa fie mult hate pe faptul ca zic și public ca FRATE, VREAU SA DAU BACUL!!!

Elev din Cluj

Sunt profund dezamăgit! Nu de ce c***t difuzează acest post in cadrul unei emisiuni cu același caracter, sunt dezamăgit de faptul ca OAMENII DIN “ROMÂNICA” se lasa influențați, se uita la o asemenea manipulare și nu își dau seama ca sunt manipulați. Brusc, toți sunteți panicați de acest virus și nu vreți sa dați bac-ul, dar imediat ce s-au retras din restricții erați la sămânță și bere in parc. Atunci nu va lua virusu, nu?

Dragi elevi, ați învățat atâta (sper) pentru acest examen, vreți sa fie tot in zadar? Sa va fi dat banii pe meditații degeaba, sa dați cu pumnul in toate orele in care va murea spatele la birou?

Dragi părinți, atât de elevi de la liceu cât și de la gimnaziu, sunteți Ok cu ideea ca pruncul vostru sa rămână fără loc la liceul sau facultatea dorita, doar pentru ca nu au susținut examenele și unii au fost “mai frumoși” in ochii unor profesori decât altii. ( cred ca suntem conștienți toți cum se dau notele in România și cât de mult conteaza câte capre și oi ai.)

Nu vreți, dacă tot se vrea anularea, sa primim și licența acum, fără facultate?

Antonia Pup, te susțin și sunt alături de tine”.

error: Content is protected !!