Cluj: Magazinele din Winmarkt Big Mănăștur redeschise. „Și ca o gazdă bună, am redeschis porțile pentru toți clujenii! Nu vă grăbiți, mergeți alene, ardelenește, căci nu plecăm nicăieri.”

Updated on mai 27, 2020 Centrul comercial Winmarkt Big Mănăștur și-a reluat activitatea. Winmarkt susține că a asigurat primirea în siguranță a cumpărătorilor, suprafața interioară a centrului comercial a fost supusă unui tratament de dezinfectare complex înainte de deschidere și s-au luat diverse măsuri pentru a proteja oamenii și siguranța.

„Fie zi sau seară, o plimbare prin centrul orașului te va aduce pe la noi! Și ca o gazdă bună, am redeschis porțile pentru toți clujenii! Nu vă grăbiți, mergeți alene, ardelenește, căci nu plecăm nicăieri.”, au anunțat cei de la Winmarkt.

Big Mănăștur

„Ne dorim ca toți oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranță la cumpărături și să știe că depunem toate eforturile pentru a menține un spațiu igienizat”, a declarat Iulian Hatmanu, Property Manager la Winmarkt, citat de Ziua de Cluj.

Alături de centrul comercial de la Cluj s-au deschis toate complexele Winmarkt din țară. Conform prevederilor legale în vigoare, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru clienți, a transmis conducerea Winmarkt.

„Am dat #RESTART iar acum toate centrele noastre comerciale te asteapta sa-ti faci cumparaturile in siguranta si sa te aprovizionezi cu tot ce ai nevoie!

Pentru siguranta noastra comuna, igienizam si dezinfectam periodic, schimbam filtrele de aerisire, alimentam punctele cu dezinfectanti pentru clienti si ne luam toate masurile pentru ca noi, toti, sa ne simtim bine si in siguranta atunci cand suntem la cumparaturi.

Ai un eveniment in familie si ai nevoie de un cadou, hainele copilului au ramas mici sau pur si simplu ai nevoie sa iei ceva pentru casa sau pentru tine? Suntem aici, langa tine, in #Ininimaorasului”, au mai anunțat cei de la Winmarkt.

error: Content is protected !!