Foto Cluj. Autobuz aglomerat pe linia 36b, dar se poartă mască. „Va aduc la cunoștința ca este zona industrială, sunt multe firme la care in intervalul orar 5:05 și 14:00 merg angajați, suntem foarte aglomerați, iar conducerea CTP nu vrea să schimbe orarul in funcție de necesitatea cetățeanului care este plătitor de abonament”

Updated on mai 27, 2020 Un clujean reclamă aglomerația de pe linia 36b, singura linie de la piața Mihai Viteazu către Ion Ionescu de la Brad.

Vasile C.: „Vreau sa va prezint o problema legată de transportul in comun, mai precis linia 36b.
Din data de 25/05/2020 s-a schimbat orarul la acest autobuz. (…) Este singura linie de la piața Mihai Viteazu către Ion Ionescu de la Brad.
Foto Cluj. Autobuz aglomerat pe linia 36b, dar se poartă mască. „Va aduc la cunoștința ca este zona industrială, sunt multe firme la care in intervalul orar 5:05 și 14:00 merg angajați, suntem foarte aglomerați, iar conducerea CTP nu vrea să schimbe orarul in funcție de necesitatea cetățeanului care este plătitor de abonament” 1

 

Foto Cluj. Autobuz aglomerat pe linia 36b, dar se poartă mască. „Va aduc la cunoștința ca este zona industrială, sunt multe firme la care in intervalul orar 5:05 și 14:00 merg angajați, suntem foarte aglomerați, iar conducerea CTP nu vrea să schimbe orarul in funcție de necesitatea cetățeanului care este plătitor de abonament” 2

Va aduc la cunoștința ca este zona industrială, sunt multe firme la care in intervalul orar 5:05 și 14:00 merg angajați, suntem foarte aglomerați, iar conducerea CTP nu vrea să schimbe orarul in funcție de necesitatea cetățeanului care este plătitor de abonament.

Dovada stau imaginile.

error: Content is protected !!