Chirie de Cluj. Un proprietar cere 190 de euro pentru o garsonieră minusculă, la care bucătăria este la o farfurie distanță de pat. „Ioi ce fain, chiar voiam sa-mi întind picioarele in mașina de spălat”

Updated on mai 27, 2020 Chirie de Cluj. O clujeancă închiriază o garsonieră „compactă” de vreo 12 metri pătrați cu 190 de euro, în Gruia. Bucătăria este la o farfurie distanță de pat.

Pe grupul de Facebook Chirii Cluj-Napoca, o clujeancă a scris: „Închiriez garsonieră in Gruia, aproape de centru , disponibila imediat, finisata, mobilata și utilată, preț 190 Euro”.
Chirie de Cluj.

Narcisa B.: Ioi ce fain, chiar voiam sa-mi întind picioarele in mașina de spălat
Adrian G.: 12 mp… maxim 100 euro ! La 200 euro iti gasesti garsoniere de 30-32mp…

Rad M.: Eu plătesc 200eur și am 30mp

Daniel T.: Oare pe ce, cereti 190 de euro ? Locuiesc intr-o garsoniera de 32 de mp unde bucataria nu e langa pat, toate conditiile, zona Ira, 125 de euro plus cheltuieli. Arata de 10 ori mai bine decat garsoniera asta. Nu va suparati dar cine da atatia bani pe asa ceva, ori e … , ori nu gandeste .

Chirie de Cluj

Vasile V.: Sa mănânci în pat am mai auzit…dar sa gătești din pat încă nu
Taisia N.: Partea buna e ca in timp ce stai relaxat pe canapea poti scoate berea din frigider fara sa trebuiască sa te ridici din pat…

George-A.: Garsoniera asta îi ultra modernă… gândiți-vă cât timp pierdeați dimineața de la pat la baie/retur. Aici nu mai aveți problema asta, drept motiv puteți dormi mai mult/ nu mai întârziați la lucru

error: Content is protected !!