Cluj. Concurs de soluții pentru arhitectură, pentru cel mai mare centru de transplant din România

Updated on mai 27, 2020 Pe strada Victor Babeș din Cluj-Napoca va fi construit un centru de transplant complet de 300 de paturi, unic în România. Pentru a selecta cel mai bun proiect, CJ Cluj a lansat cel mai mare concurs de soluții arhitecturale organizat în ultimele trei decenii, cu o valoare totală de peste 20 de milioane de lei. Funcția propusă este una medicală cu un concept unic la nivel național.

Viitorul Centru Integrat de Transplant – unde se vor realiza transplanturi de rinichi, plămâni, inimă sau ficat -, va fi construit pe un teren de 1,5 hectare în apropierea Spitalului de Pneumoftiziologie, informează digi24.ro.

Cluj. Concurs de soluții pentru arhitectură, pentru cel mai mare centru de transplant din România 1

Consiliul Județean Cluj a contractat pentru 130.000 de lei Ordinul Arhitecților din România în vederea pregătirii unui concurs de soluții în urma căruia să se găsească cea mai bună variantă și să contracteze un proiectant pentru acest viitor Centru.

Concursul este aproape de lansare și este catalogat drept „cel mai mare concurs de soluții organizat în ultimii treizeci de ani, în valoare de peste 20 de milioane de lei.

error: Content is protected !!