Foto. Casă din Maramureș adusă în Cluj. „Vârsta nestabilita dar grinzile de stejar sint superbe și sănătoase”

(Last Updated On: May 26, 2020)

Foarte multe case tradiționale românești se află într-o stare avansată de degradare, fie că vorbim de case mari de la oraș, fie că vorbim de case din satele pustii ale țării.

O casă tradițională din Maramureș are însă parte de un viitor mai strălucit. Casa va fi adusă la Cluj în această vară un va fi recondiționată.

Mihai Hossu a scris pe Facebook: „Io numa’ va zic, apoi dumnevoastră faceți cum vreți, da’ nu-i bine sa faceti tirg la casa duminica!” Tirg n-am făcut duminica, am stat sa se facă luni. Aceasta căsuța e înca în Maramureș.

Casă din Maramureș adusă în Cluj Foto. Casă din Maramureș adusă în Cluj. „Vârsta nestabilita dar grinzile de stejar sint superbe și sănătoase” 1 Foto. Casă din Maramureș adusă în Cluj. „Vârsta nestabilita dar grinzile de stejar sint superbe și sănătoase” 2 Foto. Casă din Maramureș adusă în Cluj. „Vârsta nestabilita dar grinzile de stejar sint superbe și sănătoase” 3

Vârsta nestabilita dar grinzile de stejar sint superbe și sănătoase. Va pleca în aceasta vara spre județul Cluj și, cu ajutorul lui Dumnezeu și a unor meșteri buni, o așteaptă un facelift și o viata noua în Munții Trascaului.

Ii mulțumesc lui CG Dabala (chiar dacă ieri nu a răspuns la telefon) pentru îndrumările de pina acum și sper sa nu ma suduie prea tare pentru trădarea lemnului de brad 😀.”