Foto Cluj: Actorul Bogdan Bob Radulescu: „Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce? Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi…”

Updated on mai 25, 2020 Actorul Bogdan Bob Radulescu scoate în evidență modul cum Primăria Cluj îi ajută pe cei care vor să scape de deșeuri de construcții, gratuit.

Bogdan Bob Radulescu: „Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce?

Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi. Sub podul Fabricii de peste Someș, din Cluj, funcționează rampa pentru deșeuri Brantner unde clujenii pot aduce gratuit moloz, pământ vegetal, lemn, electrocasnice, metal, plastic, sticlă și ce alte deșeuri voluminoase mai rezultă din gospodării.

Foto Cluj: Actorul Bogdan Bob Radulescu: „Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce? Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi...” 1 Foto Cluj: Actorul Bogdan Bob Radulescu: „Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce? Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi...” 2 Foto Cluj: Actorul Bogdan Bob Radulescu: „Asta e o mașină plină de deșeuri, moloz, cărămizi și alte gunoaie care, din fericire, NU vor ajunge aruncate pe ceva câmp sau pe malul vreunui râu. De ce? Pentru ca Primăria Cluj o avut o idee foarte bună pe care merită să o împărtășesc cu voi...” 3

El e Mihai și e amabil, politicos, te ajută, îndrumă și își face treaba foarte bine.

Așadar, dacă vrei să îți faci curat prin curte și ai deșeuri, adu-le aici, GRATUIT. Ai nevoie doar de buletin și un pic de bun simț și grijă pentru mediu, pentru oraș, pentru spațiile verzi, natură și mai ales…pentru tine însuți”.

Primăria municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor două puncte de colectare a deșeurilor, pe strada Bucium din cartierul Mănăștur (în vecinătatea autobazei CTP) și pe strada Fabricii  din cartierul Mărăști (sub pod Fabricii, cu intrare din strada Septimius Severus).

Orarul de funcționare a punctelor de colectare separată a deșeurilor este de luni până vineri între orele 09.00-17.00 și sâmbăta între orele 08.00-14.00. În perioada de vară programul va suferi modificări, care vor fi comunicate ulterior.

Deșeurile care sunt aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare se preiau cu titlu gratuit.

error: Content is protected !!