A murit un jucător al lui “U” Cluj. Avea doar 21 de ani și era împrumutat de la AS Roma. „Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță!”

Updated on mai 25, 2020 Joseph Bouasse Ombiogno Perfection, un jucător de numai 21 de ani, venit în această iarnă la Universitatea Cluj de la AS Roma a încetat din viață în urma unui stop cardiac.

Potrivit publicaţiei “Football-Italia”, fostul mijlocaş a făcut un stop cardiac spontan. Decesul a avut loc în noaptea de duminică.

A murit un jucător al lui “U” Cluj. Avea doar 21 de ani și era împrumutat de la AS Roma. „Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță!” 1

“O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la Roma, a murit”, titrează publicaţia Serie B News.

“AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno şi este aproape de rudele sale şi in aceste momente grele”, a transmis AS Roma.

Unul din cei mai buni prieteni ai săi era Joseph Minala, camerunez și el și jucător de la rivala Lazio. Acesta a fost șocat la auzul veștii că Bouasse Ombiogno Perfection a suferit un stop cardiac.

“Este incredibil! Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță cu mai mulți prieteni. Nu-mi vine să cred. Am luat legătura și cu ei, nici lor nu le venea să creadă. La Roma eram amici chiar dacă jucam la cluburi rivale,” a declarat Minala, citat de digisport.ro.

Povestea lui Bouasse Ombiogno Perfection este una de scenariu de film – în 2015 a ajuns la Roma ca emigrant și a fost abandonat în gara Termini de un așa-zis agent de jucători. În cele din urmă a ajuns să se antreneze cot la cot cu Francesco Totti, Daniele de Rossi și Nainggolan, belgianul cu care semăna la stil de joc.

error: Content is protected !!