(Foto) Accident Cluj, pe Câmpului. Doamna cu mașina albă. In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul transportați la spital”

Updated on mai 24, 2020 Accident Cluj Câmpului. O șoferiță a produs un accident sâmbătă seara pe Câmpului. Din primele informații, avea scoica în partea dreaptă, se uita la copil, moment în care a pierdut controlul volanului. 

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Alexandru Petrean a postat fotografii cu mesajul: „Accident Cimpului …Doamna cu mașina albă cobora pe Câmpulu . In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul urmând a fi duși la urgentă cu salvarea. Doamna s-a uitat la fetita si a pierdut controlul volanului.”

Accident Cluj Câmpului (Foto) Accident Cluj, pe Câmpului. Doamna cu mașina albă. In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul transportați la spital” 1 (Foto) Accident Cluj, pe Câmpului. Doamna cu mașina albă. In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul transportați la spital” 2 (Foto) Accident Cluj, pe Câmpului. Doamna cu mașina albă. In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul transportați la spital” 3 (Foto) Accident Cluj, pe Câmpului. Doamna cu mașina albă. In dreapta avea copilul in scoica. A lovit dubița după care s-a răsturnat ajungând in poziția din poze. Mama și copilul transportați la spital” 4

Accident Cluj Câmpului

ISU Cluj: „Aau fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al unui operator privat pentru asistență medicală de urgență.
Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

O femeie și un copil au fost transportați la unitățile spitalicești pentru investigații și îngrijiri de specialitate”.

error: Content is protected !!