Emil Boc: „La Cluj ți-e mai mare dragul să fii primar. Câți credeți că nu au avut mască? Ieri, între orele 7-9.45 pe mijloacele de transport în comun am avut 9708 călători…

Updated on mai 26, 2020 Primarul Emil Boc s-a declarat mulțumit de comportamentul clujenilor în prima săptămână de la instituirea stării de alertă.

Edilul a dat și un exemplu, modul cum respectă clujenii obligativitatea purtării măștii în transportul în comun, scrie Ziua de Cluj. 

La Cluj ți-e mai mare dragul să fii primar

”Ieri, între orele 7-9.45 pe mijloacele de transport în comun am avut 9708 călători. Câți credeți că nu au avut mască? Doar16 persoane nu au avut mască. Ceea ce este un indicator că la Cluj ți-e mai mare dragul să fii primar, pentru că ai oameni responsabili care înțeleg regulile, nu trebuie să stai cu polițitul în spatele fiecăruia.

Și partea plină a paharului este că de foarte multe ori cetățenii din autobuze care aveau mască au luat atitudine ei, mai discret sau mai puțin discret, mai voalat, mai nevoalat, față de cei care nu aveau mască, să poarte mască. Asta este simțul unei colectivități civilizate, responsabile și care arată că la Cluj se poate trăi altfel”, a spus Emil Boc la Napoca FM.

error: Content is protected !!