Cluj. Dan Petrescu, despre coronavirus: „A fost şi, încă este, cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. poate doar la Revoluţia din 1989 am mai stat închis aşa de mult în casă!”

Updated on mai 23, 2020 Antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, a vorbit despre epidemia de coronavirus. Acesta a spus că a fost cea mai ciudată perioadă din viala lui.

”A fost şi, încă este, cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost probleme asemănătoare, poate doar la Revoluţia din 1990 am mai stat închis aşa de mult în casă!

Cluj. Dan Petrescu, despre coronavirus: „A fost şi, încă este, cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. poate doar la Revoluţia din 1989 am mai stat închis aşa de mult în casă!” 1

E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile pentru siguranţa sănătăţii noastre şi a celor din jur”, a spus antrenorul, citat de digisport.ro.

”Bursucul” a avertizat și că o asemenea întrerupere înseamnă că echipele vor avea probleme la reluarea meciurilor.

”A fost o pauză lungă, cum nu suntem obişnuiţi noi, cei din fenomenul fotbalistic. Va fi greu să-i capacităm, să-i readucem la nivelul optim pentru startul competiţiei, însă vom munci, după regulile impuse de către autorităţi, pentru a reuşi să fim pregătiţi la startul competiţiei!

În această perioadă, orice antrenor trebuie să gestioneze foarte bine antrenamentele. După o perioadă atât de lungă de pauză, nu este uşor să îi readuci pe jucători la parametrii fizici optimi”, a explicat Dan Petrescu.

“Cel mai probabil, cluburilor mari, cu bugete mari, le va fi mult mai uşor să depăşească această perioadă”, a mai zis tehnicianul campioanei.

error: Content is protected !!