Cluj. Simona Halep şi Adi Mutu au amânat demonstrativele de la Sports Festival

Updated on mai 21, 2020 Meciurile demonstrative la care trebuiau să participe Simona Halep și Adrian Mutu au fost amânate pe anul viitor, din cauza epidemiei de coronavirus.

“Din păcate, este nevoie să amânam întâlnirea noastră de la Sport Festival din Cluj, până când situaţia ne va permite să organizăm acest eveniment, fără a pune în pericol sănătatea noastră”, a spus Simona Halep, citată de antenasport.ro.

Cluj. Simona Halep şi Adi Mutu au amânat demonstrativele de la Sports Festival 1

Și Adi Mutu ar fi trebuit să joace un meci demonstrativ, la care erau invitaţi mai mulţi jucători de legendă, printre care Andrea Pirlo şi Francesco Totti.

“Ne vom întâlni din nou în iunie 2021 şi vă promit că veţi avea parte de un spectacol unic cu fotbalişti unici din fotbalul mondial”, a fost mesajul lui Mutu.

Organizatorii Sports Festival i-au anunţat pe fanii care şi-au luat deja bilete că nu trebuie să se îngrijoreze.

“Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar în același timp trebuie să ținem cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil.

Fanilor cu bilete cumpărate la cele 2 meciuri demonstrative din cadrul festivalului, le spunem că:
– Biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021.
– Upgrade-urile biletelor la categorii superioare și discounturile oferite de noi săptămânile trecute, de asemenea rămân valabile”, se arată în comunicatul oficial.

error: Content is protected !!