Testare coronavirus la Cluj. A scăzut prețul. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pune la dispoziția pacienților un nou tip de test pentru infecția cu coronavirus care presupune detectarea anticorpilor de tip IgG anti SARS-CoV-2

Updated on mai 20, 2020 Testare coronavirus la Cluj, la preț redus. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca  a anunțat miercuri că pune la dispoziția pacienților un nou tip de test pentru infecția cu coronavirus care presupune detectarea anticorpilor de tip IgG anti SARS-CoV-2

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca: „✅ Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pune la dispoziția pacienților un nou tip de test pentru infecția cu coronavirus care presupune detectarea anticorpilor de tip IgG anti SARS-CoV-2.
Testare coronavirus la Cluj

(Testare coronavirus la Cluj)

Prezența lor permite identificarea persoanelor care au fost infectate (cu sau fără manifestări clinice) și au dezvoltat răspuns imun.

Utilizarea testelor care identifică persoanele expuse anterior virusului, pe baza existenței răspunsului imun, mai ales a celor care au fost infectate (IgG), dar nu au avut simptome, ar putea să sprijine răspunsul de control al infecției, prin screening-ul grupurilor expuse – medici, asistente medicale, lucrători din industria alimentară, care deja au imunitate împotriva infecției și care s-ar putea întoarce la muncă.

Un test costă 90 lei, recoltarea se face pe bază de programare la punctul de lucru al Laboratorului de Analize Medicale (str. V. Babeș nr. 1), tel. 0264.592771 (interior 1479) sau 0741.164.466”.

error: Content is protected !!