Cluj. Kaufland Dej se deschide mâine, 21 mai. Programul de funcționare

Updated on mai 20, 2020 Kaufland Dej își deschide porțile mâine, 21 mai.

Kaufland România deschide primul hipermarket din municipiul Dej și ajunge, în acest fel, la o rețea de 131 de magazine în întreaga țară.

Kaufland Dej

Având o suprafață de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătrați, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătrați, magazinul inaugurat azi se află în municipiul Dej pe Str. Vîlcele Nr. 2B și pune la dispoziția clienților o parcare extinsă de 249 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți) și care este dotată și cu 24 de rastele pentru biciclete, informează someseanul.ro.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

În plus, pentru cei care își doresc să achiziționeze meniuri cu preparate calde, acestea sunt disponibile la punctul Grill din cadrul hipemarket-ului. Mai mult, în galeria comercială a magazinului, clienții au acces la o gamă largă de servicii: farmacie, produse naturiste, Food Court, servicii de telefonie mobilă, centru de copiere chei și schimb valutar.

error: Content is protected !!