Cluj. Se închide circulația pe strada Emil Isac. Se vor executa lucrări de decopertare pentru înlocuire rețea de apă, modernizare rețele electrice si refacere integrală structura rutieră

Updated on mai 19, 2020 Se închide circulația pe strada Emil Isac. Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă închiderea circulației autovehiculelor pe strada Emil Isac, între str. Cardinal Iuliu Hossu/G.Barițiu și str. Sindicatelor, în perioada 20 mai 2020- 6 iulie 2020. Pe această stradă se vor executa lucrări de decopertare pentru înlocuire rețea de apă, modernizare rețele electrice si refacere integrală structura rutieră.

Lucrările se derulează în cadrul proiectului ,,Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, strada Republicii (primul tronson), strada Napoca, strada Petru Maior, strada Emil Isac și amenajare piste de biciclete”, proiect finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 : Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectiv specific 4.1: Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.”

Se închide circulația pe strada Emil Isac

Se închide circulația pe strada Emil Isac

Simultan cu închiderea circulației pe str.Emil Isac va fi închis și accesul pe str. Alexandru Ciura.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier general se va devia pe traseul: str.Cardinal Iuliu Hossu- sens giratoriu-str.Sindicatelor- str.Emil Isac.

Măsura închiderii circulației se va aplica cu excepția riveranilor străzii Constantin Daicoviciu si a celor din zona Pieței Muzeului.

Pentru str. Virgil Fulicea, tronsonul cuprins între str.Emil Isac si str.Paul Chinezu, traseul pe care se va putea asigura accesul este: str. C-tin Daicoviciu- str.Roosevelt-str.Virgil Fulicea (zona înfundată spre str.Emil Isac)- str.Paul Chinezu-str.C-tin Daicoviciu. Pe acest tronson, temporar, parcările vis-a-vis de numerele fără soț se vor desființa pentru a se permite circulația în dublu sens.

Rugăm participanții la trafic să respecte reglementările temporare ale circulației și să circule cu prudență în zona șantierului a căror restricții de circulație vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere.

error: Content is protected !!