Foto Cluj. Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Record. Trei orașe din județ au autobuze electrice

Updated on mai 19, 2020 Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Acesta va fi al treilea oraș din județul Cluj care va beneficia de transport în comun cu autobuze electrice după Cluj Napoca și Turda.

„Au sosit primele autobuze electrice care vor circula pe străzile din Dej. Urmează probele tehnice și procedurile de punere în circulație.

primele autobuze electrice la Dej

Livrarea celor 20 de autobuze electrice pentru municipiul nostru este estimată de către furnizori a se încheia la finele lunii august 2020.

Achiziția acestora a fost posibilă prin accesarea de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Autobuzele electrice care vor fi livrate la Dej sunt produse în colaborare cu BMW i iar garanția acestora este de doi ani sau 200.000 km.

Foto Cluj. Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Record. Trei orașe din județ au autobuze electrice 1

Au ajuns primele autobuze electrice la Dej

Foto Cluj. Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Record. Trei orașe din județ au autobuze electrice 2 Foto Cluj. Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Record. Trei orașe din județ au autobuze electrice 3 Foto Cluj. Au ajuns primele autobuze electrice la Dej. Record. Trei orașe din județ au autobuze electrice 4

Lucrările de construire a noii autobaze au intrat în linie dreaptă. A fost ridicată structura noii autobaze 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐮𝐫𝐛 𝐒.𝐀.

Aceste lucrări prin finanțate prin Programul Operațional Regional”, transmit cei de la Primăria Dej.

error: Content is protected !!