Se redeschide pista de atletism de pe Cluj Arena. Este permis accesul a maximum 40 de persoane concomitent

Updated on mai 15, 2020 Pista exterioară de atletism de la Cluj Arena se redeschide începând de astăzi, cu anumite restricții.

„Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spațiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (dușuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.);

pista de atletism de pe Cluj Arena

La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroșu. Purtarea măștii de protecție este obligatorie până la ieșirea pe pista de atletism”, anunță cei de la Cluj Arena.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre reluarea activității sportive după încetarea stării de urgență.

Lista disciplinelor sportive care se pot practica este următoarea: aeronautică, alpinism, atletism (probele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea suliţei), automobilism, kaiac (kaiac sprint, rafting, stand-up paddle, kaiac pe ape repezi), canotaj, ciclism (ciclism rutier, mountain bike), echitaţie, golf, karting, motociclism, tenis (proba de simplu), tir cu arcul, tir sportiv, yachting (windsurfing, bărci cu vele).

error: Content is protected !!