Farmec Cluj: „Nou. Dezinfectanții Dermofarm, pentru uz profesional, sunt acum disponibili online și în magazinele noastre fizice la 750ml și 5l”

Updated on mai 13, 2020 Dezinfectanții Dermofarm, pentru uz profesional, sunt acum disponibili online pe www.farmec.ro și în magazinele fizice la 750ml și 5l.

Soluțiile pentru mâini și suprafețe, pe bază de alcool 80% v/v, sunt avizate de Institutul Cantacuzino și au o acțiune rapidă virucidă, bactericidă și fungicidă, fiind astfel ideale de folosit în cabinete medicale, saloane de înfrumusețare sau alte spații care impun un grad ridicat de igienă, transmit cei de la Farmec Cluj.

Farmec Cluj

Capacitatea de producție pentru biocidele Dermofarm este de aproximativ 700.000 de unități pe lună, informează g4media.ro.

Farmec Cluj a anunțat că a început producția de biocide, după ce a primit avizele necesare de la Institutul Cantacuzino.

„Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a început producția de biocide pentru uz personal și medical. Urmând recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, dezinfectanții au ca substanță activă alcoolul în proporție de minim 70%.

În urma testelor de laborator, compania a obținut avizele necesare pentru biocide de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, avize care atestă acțiunea virucidă, bactericidă și fungicidă a produselor.

Pe lângă eficiența și acțiunea rapidă demonstrate, dezinfectanții sunt plăcuți la utilizare, au un miros agreabil și sunt siguri pentru sănătatea populației și a mediului”, anunță compania într-un comunicat.

error: Content is protected !!