Cluj. Pensionarii nu vor mai merge gratuit cu autobuzul între 06.30 – 08.30. Emil Boc: „Propun un amendament prin care vom recomanda cetăţenilor din Cluj-Napoca, ca până la 08.30 să utilizeze transportul în comun doar cei care…”

Updated on mai 14, 2020 Pensionarii clujeni nu vor mai putea să circule gratuit cu autobuzul dimineața, pentru a nu aglomera mijloacele de transport în comun. Consilierii locali au aprobat astăzi o hotărâre care anulează gratuitatea pe transportul în comun a persoanelor în vârstă, în intervalul 6.30-8.30.

„Propun un amendament prin care vom recomanda cetăţenilor din Cluj-Napoca, ca până la 08.30 să utilizeze transportul în comun doar cei care merg la serviciu sau la medic.

Cluj. Pensionarii nu vor mai merge gratuit cu autobuzul între 06.30 - 08.30. Emil Boc: „Propun un amendament prin care vom recomanda cetăţenilor din Cluj-Napoca, ca până la 08.30 să utilizeze transportul în comun doar cei care...” 1

Aşadar, de luni până vineri, de la 08.30 şi vineri şi sâmbătă, după programul CTP, pe o perioadă de un an de zile. Tebuie să menţinem distanţarea socială”, a declarat primarul Emil Boc, citat de Ziua de Cluj. 

Astfel, pensionarii nu vor putea utiliza gratuit transportul în comun, de luni până vineri, în intervalul orar 06.30 – 08.30, însă sâmbăta şi duminica şi pe perioada vacanţei de vară a elevilor excepţia este ridicată şi pot circula după programul CTP. Ei pot circula însă dacă plătesc bilet.

error: Content is protected !!