Coronavirus Cluj. Explozie de infectări, 25% din cazurile de azi din țară. Mai vine relaxarea?

Updated on mai 14, 2020 Numărul de cazuri noi de infecții cu coronavirus a explodat la Cluj în ultimele 24 de ore. De la ultima raportare, în județul Cluj au fost înregistrate 51 de cazuri noi acestea reprezentând aproape un sfert din totalul noilor infectări din țară (226 de noi cazuri în ultimele 24 de ore).

Din cele 51 de cazuri, 18 sunt ale unor persoane din Cluj, iar 33 provin din alte județe, informează Ziua de Cluj.

Coronavirus Cluj

Coronavirus Cluj vs alte județe:

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, Clujul a ajuns luni la 514 cazuri confirmate, ceea ce plasează județul în zona de clasament COVID-19 cu peste 500 de infectări. În prezent, cele mai “roșii zone” ale României, în funcție de numărul de cazuri depistate, sunt: Suceava – 3.272 şi Bucureşti – 1.519 și Neamț, cu 760 de cazuri.

În această raportare sunt incluse toate cazurile depistate și tratate la Cluj-Napoca, inclusiv cele provenite din alte județe decât Cluj.

Citeste si: Cluj. Focar. 45 de bătrâni infectați cu coronavirus la Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Sântioana

Până astăzi, 11 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.588 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.245 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 972 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 255 de pacienți.

error: Content is protected !!