Cluj. Alin Minteuan, replică pentru Dan Petrescu: „Omul ăsta fabulează! Nu e bărbat!”

Updated on mai 14, 2020 Scandalul dintre Dan Petrescu și Alin Minteuan continuă. Fostul secund al campioanei a comentat extrem de dur declarațiile lui Petrescu.

„Spunea Dan Petrescu că nu are ce să discute cu mine. Probabil că are prea puține cuvinte ca să discute cu mine… Putea să-mi răspundă la telefon, l-am sunat de vreo 4 ori și i-am și transmis prin cineva că vreau să vorbim. Nu a răspuns.

Dan Petrescu

Iar acum continuă cu fabulațiile, că i-am promis așa ceva. Cred că omul ăsta se uită în oglindă și se convinge pe el că așa e. Minteuan a acceptat, Minteuan a acceptat… Așa și-o spune, altfel nu se explică”, a declarat Alin Minteuan, citat de prosport.ro.

„Apoi, spune că Minteuan e victimă. Eu nu sunt victimă, eu am fost bărbat întotdeauna. El nu e! El e victimă mereu. Uitați-vă și la meciurile noastre. Indiferent dacă pierdem sau câștigăm, Dan Petrescu e o victimă. Se plânge non-stop. Să spunem lucrurile corect, dacă tot vrea corectitudine!”, a mai spus Minteuan

Dan Petrescu l-a acuzat pe Minteuan că joacă rolul victimei, dar că totul este o minciună:

„Alin Minteuan a părut o victimă, dar eu sunt victima. Mie mi-a promis că este de acord să își amâne primele… toți antrenorii au acceptat. I-am prelungit contract pe doi ani… Am vorbit cu el, totul era ok. A doua zi a zis că el nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni?”, a spus antrenorul CFR-ului.

 

error: Content is protected !!