Cluj. Alte 3 persoane infectate la un cămin de vârstnici la Sântioana. 5 în total

Updated on mai 10, 2020 Autoritățile se află în alertă după ce alte trei persoane au fost testate pozitiv la centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice din Sântioana, în comuna Țaga.

Până acum au fost descoperite cinci persoane. Este vorba despre trei persoane cu domiciliul în județul Cluj și două din județul vecin, Bistrița-Năsăud, care au fost deja internate în spitalele din județele de proveniență, informează gherlainfo.ro.

Cluj. Alte 3 persoane infectate la un cămin de vârstnici la Sântioana. 5 în total 1

Rezultatele pentru primele două persoane, o asistentă și o infirmieră, au venit sâmbătă, după testarea la ieșirea din izolarea de două săptămâni la serviciu.

Ca urmare a situației apărute, s-a luat măsura testării întregului personal al căminului de bătrâni Rebeca. Duminică au venit primele rezultate, care au confirmat încă trei cazuri pozitive. Este vorba despre două persoane care au ieșit din izolarea la serviciu și una care a intrat în tură, la sfârșitul săptămânii.

La centrul respectiv se află în îngrijire un număr de 56 de persoane. Și acestea au fost testate, iar rezultatele sunt așteptate în cursul zilei de duminică.

error: Content is protected !!