CFR Cluj. Dan Petrescu, despre Alin Minteuan: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!”

Updated on mai 10, 2020 Scandalul dintre antrenorul principal al celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, și fostul antrenor secund, Alin Minteuan, continuă.

„Minteuan a părut o victimă, dar de fapt eu sunt victima. Mie mi-a promis cu o zi înainte că amână încasarea primelor, nu a salariilor, așa cum toți antrenorii au acceptat. Am reușit să îi prelungesc contractul cu 2 ani, am vorbit cu patronul și a fost de acord. Am vorbit cu Alin, am fost la el acasă, totul a fost ok.

CFR Cluj. Dan Petrescu, despre Alin Minteuan: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!” 1

A doua zi, când cei de la Cluj i-au trimis hârtia să semneze că e de acord cu întârzierea, el a zis că nu e de acord cu așa ceva, că nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni. Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri. L-am întrebat dacă eu l-am mințit vreodată, el a zis nu. Dacă zicea din prima că nu e de acord, îl înțelegeam.

Nu i-am mai răspuns la telefon, normal. Ce să-i zic, «Bă, tu mă minți pe mine?». De ce să-i mai răspund?”, a declarat Petrescu, citat de gsp.ro.

„Nu mi-a răspuns Petrescu! L-am sunat, nimic! I-am transmis un mesaj prin cineva, niciun semn, nimic! Petrescu nu mai vrea să discute cu mine! Am crezut că putem avea o discuție ca niște adevărați profesioniști, dacă tot ne credem profesioniști, dar m-am înșelat.

Lipsa de bărbăție m-a deranjat cel mai tare! Și la el, și la toți cei care decid în club. Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct, «Vezi că nu-mi mai place fața ta», urmează o strângere de mână și ne despărțim ca niște gentlemeni. Dar se pare că sunt tot mai puțini gentlemeni”, a spus Minteuan.

error: Content is protected !!