(Video) La Cluj a ajuns Primul tramvai de la Astra Arad. „Este considerat unul dintre cele mai moderne tramvaie, pentru că are boghiurile în centrul de greutate al vagonului, gradul de uzură este incomparabil cu orice alt tip de tramvai”

Updated on aprilie 28, 2020 Primul din cele 12 tramvaie cumpărate de Primărie de la compania Astra Arad a fost adus la Cluj noaptea trecută.

„Este considerat unul dintre cele mai moderne tramvaie, pentru că are boghiurile în centrul de greutate al vagonului, gradul de uzură este incomparabil cu orice alt tip de tramvai. Să sperăm că toată lumea va fi mulțumită”, spune directorul general al Astra Vagoane Călători, Vasile Diaconescu, potrivit media9.ro.

(Video) La Cluj a ajuns Primul tramvai de la Astra Arad. „Este considerat unul dintre cele mai moderne tramvaie, pentru că are boghiurile în centrul de greutate al vagonului, gradul de uzură este incomparabil cu orice alt tip de tramvai” 1
(foto: media9.ro.)

Vezi aici Video postat de Monitorul de Cluj pe Youtube:

Lespuc le spune: „Cluj-Napoca are un acord cadru cu Astra Vagoane Călători Arad, pentru livrarea a 24 de tramvaie noi. Primul a sosit luni, 27 aprilie. Imagini în exclusivitate”

Vezi aici Video:

Prețul unui tramvai se ridică la circa 1,95 milioane de euro.

error: Content is protected !!