(Video) Metrou Cluj. Emil Boc a semnat contractul pentru realizarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate. ”Metroul are 2 etape de implementare. Prima etapă e din Florești, se va trece pe la viitorul spitalul de urgență și Polus, după care metroul intră în …”

Updated on aprilie 23, 2020 Primarul Emil Boc a semnat joi contractul pentru realizarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru proiectul metrou și tren metropolitan la Cluj-Napoca.

Emil Boc, citat de Ziua de Cluj: ”Metroul are 2 etape de implementare. Prima etapă e din Florești, într-o zonă stabilită de specialiști care să permită cât mai multor locuitori din comună să acceseze metroul, se va trece pe la viitorul spitalul de urgență și Polus, după care metroul intră în Cluj-Napoca și continuă până la podul IRA, bineînșeles cu stațiile aferente pe o lungime de circa 20 de kilometri.

(Video) Metrou Cluj. Emil Boc a semnat contractul pentru realizarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate. ”Metroul are 2 etape de implementare. Prima etapă e din Florești, se va trece pe la viitorul spitalul de urgență și Polus, după care metroul intră în ...” 1

În Florești ne gândim să avem metrou de suprafață. Așa reducem costurile, mai ales că aici avem și celălalt proiect, de centură metropolitană care va lua din presiunea de trafic.

La toate aceste stații de metrou vor ajunge mijloace de transport în comun care să preia călătorii și să îi transporte spre diferite zone din oraș. De asemenea, au prevăzute soluții de park and ride.

Etapa 2 e din Gilău până în Florești”.

Emil Boc:„Semnare contracte – realizare studii de prefezabilitate si fezabilitate – Metrou si tren metropolitan Cluj”

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!