Cluj. Lorand: „Stimate Emil Boc, va rugam sa interziceți pe perioada stării de urgenta orice lucrări de re/amenajare in apartamentele de pe raza orașului, cu excepția celor de urgenta (ex. tevi sparte). Noi, miile de clujeni care lucram de acasă in aceste zile pentru a susține in continuare economia, nu ne putem face treaba in gălăgie constanta”

Updated on martie 20, 2020 Mulți clujeni au ales să lucreze de acasă pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Unii au parte însă de vecini dotați cu mașini de găurit care au multă treabă.

Pe Facebook, Lorand Minyo: „De citit si dat mai departe:
Stimate Emil Boc, prin prezenta va rugam ca, prin hotărâre de consiliu local, sa interziceți pe perioada stării de urgenta orice lucrări de re/amenajare in apartamentele de pe raza orașului, cu excepția celor de urgenta (ex. tevi sparte).

Cluj. Lorand: „Stimate Emil Boc, va rugam sa interziceți pe perioada stării de urgenta orice lucrări de re/amenajare in apartamentele de pe raza orașului, cu excepția celor de urgenta (ex. tevi sparte). Noi, miile de clujeni care lucram de acasă in aceste zile pentru a susține in continuare economia, nu ne putem face treaba in gălăgie constanta” 1

Noi, miile de clujeni care lucram de acasă in aceste zile pentru a susține in continuare economia, nu ne putem face treaba in gălăgie constanta.
Mulțumim!

error: Content is protected !!