Cluj. Două paciente infectate cu coronavirus, secția de Infecțioase a Spitalului Dej închisă

Updated on martie 30, 2020 Update
Secția de Infecțioase a Spitalului Municipal Dej se va redeschide după ce un număr de 16 teste efectuate au ieșit negative pentru coronavirus, anunță MEDIAFAX.
Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat, luni, că a fost testat întreg personalul medical al spitalului din Dej.

„Secția de Infecțioase a Spitalului Municipal Dej se va redeschide după ce toate testele, 16 la număr, de la tot personalul medical de acolo ar fi ieșit negative”, a spus Abrudean.

La Spitalul Municipal Dej a avut loc și o anchetă epidemiologică după ce două paciente au fost confirmate cu coronavirus.

De asemenea, a avut loc și o amplă acțiune de dezinfectare.

stire Initiala

Două paciente de la secția de Infecțioase a Spitalului Dej au fost depistate cu coronavirus.

Secția de Infecțioase a Spitalului Municipal Dej, județul Cluj, a fost închisă, luni, după ce două paciente au fost confirmate pozitiv cu cornavirus, personalul medical intrând în carantină, transmite corespondentul MEDIAFAX, preluat de stiripesurse.ro.

Cluj. Două paciente infectate cu coronavirus, secția de Infecțioase a Spitalului Dej închisă 1

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, luni, că la spitalul din Dej a fost declanșată o anchetă epidemiologică.

Secția de Infecțioase a Spitalului Municipal Dej a fost închisă, este o anchetă epidemiologică în curs. Secția rămâne închisă până se finalizează ancheta și procedurile aferente”, a spus Abrudean.

Decizia de închidere a secției vine după ce două paciente din localitatea Cetan au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Odată cu închiderea secției, personalul medical al acesteia a intrat în carantină, fiind vorba despre un medic și cinci asistente și infirmiere.
Cele două paciente confirnate cu coronavirus au fost transferate la Spitalulul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!