UMF Cluj produce dezinfectant pe care îl donează Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Updated on martie 25, 2020 Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca produce dezinfectant pe care îl donează Spitalului Clinic Județean de Urgență.

„UMF „Iuliu Hațieganu” contribuie la eforturile autorităților de a ține sub control pandemia, folosindu-și toate resursele în beneficiul sănătăţii publice.

UMF Cluj produce dezinfectant pe care îl donează Spitalului Clinic Județean de Urgență. 1 UMF Cluj produce dezinfectant pe care îl donează Spitalului Clinic Județean de Urgență. 2 UMF Cluj produce dezinfectant pe care îl donează Spitalului Clinic Județean de Urgență. 3

Astfel, colegii din cadrul Facultății de Farmacie prepară la nivelul laboratoarelor proprii soluții dezinfectante. Acestea sunt puse la dispoziția personalului medical din Spitalul Clinic Județean de Urgență, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului virus.

Activitatea continuă și am fi bucuroși dacă putem găsi binevoitori care să ne ajute cu provizii de alcool etilic pentru prepararea soluțiilor.

Mulțumim!”, au anunțat reprezentanții universității.

error: Content is protected !!