(Foto) Cluj. Mașini blindate ale Armatei pe străzile din oraș

Updated on martie 25, 2020 Echipaje militare au fost văzute astăzi pe străzile din Cluj Napoca. Acestea au ieșit în teren pentru a-i ajuta pe polițiști și jandarmi să verifice dacă oamenii respectă restricțiile impuse de autorități.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Armata va suplimenta personalul de ordine publică prezent pe străzi în contextul restricţiilor pentru limitarea transmiterii COVID-19.

(Foto) Cluj. Mașini blindate ale Armatei pe străzile din oraș 1 (Foto) Cluj. Mașini blindate ale Armatei pe străzile din oraș 2

„Am convenit să folosim şi Armata pentru a gestiona mai bine situaţiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziţie personal care va veni să suplimenteze forţele de ordine publică, Jandarmerie şi Poliţie”, a spus şeful statului la finalul unei şedinţe cu premierul Ludovic Orban, cu miniştrii de Interne, al Sănătăţii şi al Apărării.

Astfel, astăzi, pe străzile din Cluj Napoca și ale marilor orașe din România au fost văzute mașini blindate ale Armatei.

 

error: Content is protected !!