Marius Șumudică îl ceartă pe Dan Petrescu care a schimbat un jucător în secunda 24: ”Este un lucru josnic”

Updated on martie 10, 2020 Dan Petrescu a fost extrem de criticat după ce l-a schimbat pe  Alin Răzvan Fica după numai 24 de secunde de la startul meciului. Antrenorul celor de la CFR dă vina pe regula impusă de FRF.

“Păi mă face să fiu penibil această regulă. Eu am fost penibil, să scot un jucător tânăr şi i-am luat moralul. Dar asta e realitatea şi nu am ce să fac, am nevoie de jucători. Noi avem foarte mulţi jucători de valoare care stau în tribună şi mi-e greu.

Marius Șumudică îl ceartă pe Dan Petrescu care a schimbat un jucător în secunda 24: ”Este un lucru josnic” 1

Şi atunci am hotărât să-l bag repede pe Adiţă şi să nu mai pierd timpul. Dar nu-mi place ce-am făcut, clar. Normal că am vorbit cu el, dar degeaba am vorbit. El poate e fericit că a debutat, dar cum a debutat nu e bine şi nu e bine pentru fotbal”, a spus Dan Petrescu după meci.

Antrenorul campioanei a explicat de ce îl încurcă atât de mult regula utilizării jucătorilor Under 21.

“Dacă avem doi-trei jucători Under accidentaţi, noi avem foarte mari probleme, pentru că doar Costache şi Petrila mai au experienţă, iar Itu foarte puţin. În rest, Ciobotariu, care e fundaş, dar noi vrem să atacăm ca să câştigăm. Va fi greu cu regula asta. De aceea am zis că nu ne vedem favoriţi, pentru că FCSB, Craiova au jucători tineri extraordinari, care joacă de 3 ani în Liga 1. Noi nu avem.

Şi atunci, schimbarea pe care o fac în minutul 1 mă încurcă foarte mult. Dacă apare o accidentare… Plus că mai voiam să fac o schimbare pe final, nu mai aveam pe cine să bag. Costache nu are cum să iasă, că e Under 21, aş fi vrut să-l scot, că nu a jucat prea bine pe final. Din cauza regulii. Dar asta e, ce să facem? Ăştia sunt jucătorii pe care îi am, nu mai am cum să iau alţii”, a explicat Petrescu, citat de digisport.ro.

Marius Șumudică a fost printre antrenorii care l-au criticat pe Dan Petrescu.

”E jalnic ceea ce se întâmplă şi mă pun în pielea acelui jucător acum, dacă înţelege ceea ce i se întâmplă, dacă este mulţumit doar cu statutul că intră pe teren şi e ca şi cum ar debuta în prima ligă, sau este dezamăgit că este scos”, a spus Șumudică, citat de fanatik.ro.

”Eu, când eram scos în minutul 80 şi ceva, eram supărat. Deci este un lucru josnic. Cred că suntem singura ţară din lume care face aşa ceva în momentul ăsta”, a fost reacția lui Marius Șumudică.

”Cred că nu suntem singurul campionat în care trebuie să respectăm o regulă dată de FRF. Chiar vorbeam cu Bogdan Andone şi îmi spunea: n-am ce să fac, îl încălzesc pe Ioniţă, bag alt jucător, după care îmi e şi jenă să-l scot în câteva minute, îl las mai mult”, a continuat el.

error: Content is protected !!