Călător: „Când o să vedem și în Cluj autobuze de noapte? Te usucă taxiurile noaptea. Clujul e un oraș viu si are nevoie de asa ceva si in plus ar creste …”

Updated on martie 6, 2020 Clujenii propun transport CTP de noapte dar și înființarea de noi rute. Propunerile au fost făcute pe platforna de sesizări a Primăriei, mycluj.e-primariaclujnapoca.ro

„Sesizare 1: Cand o sa vedem si in Cluj autobuze de noapte, ca in orice alt oraș modern din Europa? Nu de alta, dar mai iese lumea la o bere/cina ocazional si te usucă taxiurile noaptea. Clujul e un oraș viu si are nevoie de asa ceva si in plus ar creste vânzările la localurile din oraș, bani care rămân in mare parte tot in Cluj. Ideal biletele ar același preț ca si ziua cum e peste tot (inclusiv in București)”

Călător: „Când o să vedem și în Cluj autobuze de noapte? Te usucă taxiurile noaptea. Clujul e un oraș viu si are nevoie de asa ceva si in plus ar creste ...” 1 Călător: „Când o să vedem și în Cluj autobuze de noapte? Te usucă taxiurile noaptea. Clujul e un oraș viu si are nevoie de asa ceva si in plus ar creste ...” 2

„Nu se poate suplimenta bus-ul 24B sa plece in timpul saptamanii din statia Vivo si de la 6:20 ?acum e la 6:05 si 6:40.Oarecum unul e prea devreme iar celalat prea tarziu. Asa ar ajuta lumea sa ajunga in marasti/gheorghieni la munca/scoala la o ora mai adecvata”

Sesizare 2: „Avand in vedere ca aproape toate mijloacele de transport in comun ce placa din Piata Garii trec pe Strada Traian, sugerez crearea unei benzi dedicate pe Str Traian, Decebal si I.P. Voitesti. Consider ca aceasta masura ar incuraja folosirea transportului in comun in detrimentul masiniilor personale si ar reduce incarcarea benzilor”.

Sesizare 3: „Va rog sa aveti in vedere infintarea unei noi linii de transport pe ruta Aeroport -Gheorgheni-Zorilor. Daca s-ar crea acesta linie de transport am avea o alternativa noua de la aeroport spre partea de sud si sud-est a orasului spre deosebire de linia 5 care deserveste zona de nord (Piata Garii).

Prin aceasta linie am asigura inclusiv legatura Marasti- Gheorgheni prin Aurel Vlaicu- T.Mihali – Str.Unirii – Bld.N.Titulescu iar de aici sa ajunga in Zorilor. Sau o solutie buna este prelungirea liniei 45 (Zorilor – Gheorgheni) de la Mall prelungire pana la aeroport prin Aurel Vlaicu – Traian Vuia.

Se poate infinta linia 45B pana la aeroport dar care sa fie corelata cu programul unor sosiri/decolari ale avioanelor de pe rute importante. Pot fi chiar si 4-6-8 rute pe zi. In acest fel s-ar crea legaturi importante in oras care ofera alternativa transportului in comun in detrimentul masinii. Este foarte aiurea ca de la un Aeroport International, al doilea ca importanta din tara sa ai doar o linie catre oras. Astept cu interes raspunsul si pozitia dvs”.

error: Content is protected !!